Ζωντανή μετάδοση Αρχείο ροής Διαδικτυακή τηλεόραση


 

 
Όλες οι εκπομπές εδώ
Ευρετήριο Εκπομπών


 

 
  ::Δευτέρα, 18 Ιουν. - 21:41


Η IP σας: 54.158.15.97

Συνδεδεμένοι τώρα: 

8

Βλέπουν ζωντανά: 

6

 
  Επιστροφή Πολυμέσα Ζωντανή μετάδοση  Αρχείο ροής| Ειδήσεις Ειδησεογραφία  Αθλητικά| Πρόγραμμα Εβδομαδιαίο πρόγραμμα  Λίστα εκπομπών  Ευρετήριο εκπομπώνΔιαφήμιση Οι σύμβουλοί μας  Παραλαβή τιμοκατάλογου  Επικοινωνία [x]

 WEB-TV (ΠΙΟ ΨΗΛΑ, ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ, ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ!)

Ευρετήριο | news.deltatv.gr


Θέλω να παρακολουθήσω σε ιδιωτική προβολή:
 • 06-06-2012  "ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ - ΦΥΣΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ"
  Στην εκπομπή απόψε φιλοξενείται ο επίκουρος καθηγητής ΤΕΦΑΑ Ανδρέας Αυγερινός και συζητάμε για την διεθνή στρατηγική της προώθησης της φυσικής δραστηριότητας και υγείας στους νέους.
 • 30-05-2012  "ΠΙΓΚ ΠΟΓΚ ΕΘΝΙΚΟΥ - ΣΤΙΒΟΣ Α.Ο. ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ & ΜΥΡΜΙΔΟΝΩΝ ΔΙΔ/ΧΟΥ"
  Στο πρώτο μέρος φιλοξενείται η ομάδα πιγκ πογκ του Εθνικού Αλεξ/πολης, με την αρχηγό της γυναικείας ομάδας Δάφνη Δεληγιάννη και τους αθλητές Ανδρέα Νικολακάκη και Παναγιώτα Μούρου. Στο δεύτερο μέρος η εκπομπή βρέθηκε στην Ορεστιάδα όπου εκεί μιλήσαμε με τον εκπρόσωπο του Δήμου Ορεστιάδος Βασίλη Δαλαμακίδη και με τους υπεύθυνους του ΑΟ Ορεστιάδος και Μυρμιδόνων Διδυμοτείχου με τους οποίους μιλήσαμε για τα τμήματα στίβου στα σωματεία τους.
 • 16-05-2012  "ΝΙΚΗ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ - ΣΤΙΒΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ"
  Στο πρώτο μέρος της 23ης εκπομπής, φιλοξενείται η γυναικεία ομάδα βόλλευ της Νίκης Αλεξ/πολης. Καλεσμένοι, ο προπονητής Γιώργος Τεκτονίδης και οι παίκτριες Γεωργία Σιρδάρη, η Χρύσα Κολοσέντα και η Μάγδα Κεπεσίδου. Στο δεύτερο μέρος φιλοξενείται ο πρόεδρος του τμήματος στίβου του Εθνικού Σταύρος Τζωίδης.
 • 04-04-2012  "ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΫ ΕΦΗΒΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ"
  Στην εκπομπή φιλοξενείται η πρωταθλήτρια Ελλάδος ομάδα Βόλλευ Εφήβων του Εθνικού Αλεξ/πολης, με τον προπονητή Θανάση Κασαμπαλή και 6 παίκτες της, τους Γρηγόρη Κοντοστάθη, Κώστα Αλεξανδρόπουλο, Σταύρο Κασαμπαλή, Χρήστο Μαυροβόλτσο, Κώστα Μπίκο και Χρήστο Χρηστουηλία.
 • 28-03-2012  "Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ"
  Στην εκπομπή φιλοξενούνται οι κύριοι Κυριάκος Γεροντόπουλος και Παναγιώτης Ζαπάρτας οι οποίοι μιλάνε για τον αθλητισμό με την ματιά του πολιτικού.
 • 21-03-2012  "ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ «ΡΗΣΟΣ»"
  Στην εκπομπή φιλοξενείται ο ποδηλατικός όμιλος Ορεστιάδος «Ρήσος» που εκπροσωπείται από τον πρόεδρο Νίκο Χαντιώνα και τα μέλη, ποδηλάτες Αριστοτέλη Παπαγεωργίου και Δαμιανό Νάνο.
 • 14-03-2012  "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ"
  Η εκπομπή συνταξιδεύει μαζί με 25 αθλητές και παράγοντες της ομάδας στίβου του Εθνικού με προορισμό την βασιλεύουσα Κωνσταντινούπολη και το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται εκεί.
 • 07-03-2012  "TAEKWONDO ΟΡΦΕΑ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΙΑΝΤΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ"
  Στο πρώτο μέρος φιλοξενείται η ομάδα ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ του Ορφέα Αλεξ/πολης με τον προπονητή Στράτο Τραμουντάνη και τους αθλητές Αναστάσιο Ταμαζιάν, Ορέστη Τσαταλμπασίδη και την Μαρία Δεληνικόλα. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα μπάσκετ του Αίαντα Κομοτηνής εκπροσωπείται από τον πρόεδρο Σπύρο Στασιάδη και τους προπονητές Δημήτρη Οικονομίδη, Θεόδωρο Πίτατζη και Σπύρο Σαββάκη.
 • 29-02-2012  "ΒΟΛΛΕΫ ΕΒΡΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ - ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΕΦΑΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ"
  Στο πρώτο μέρος φιλοξενείται η ομάδα Βόλλεϋ του Έβρου Σουφλίου, με εκπροσώπους τον πρόεδρο Απόστολο Αλεξούδη, τους προπονητές των ανδρών Νίκο Μούχλια και γυναικών Γιώργο Τάσιου, καθώς και τον βολλεϋμπολίστα Γιάννη Μπιστίνα. Στο δεύτερο μέρος φιλοξενείται ο επίκουρος καθηγητής του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής Ιωάννης Φατούρος, ο οποίος εκπροσωπεί την ερευνητική ομάδα του εργαστηρίου του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.
 • 15-02-2012  "ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ"
  Φιλοξενούμε τον σύνδεσμο βετεράνων στίβου της Αλεξ/πολης, ο οποίος εκπροσωπείται από τον πρόεδρο Γιάννη Μπαρμπαγιάννη και τους αθλητές Απόστολο Γκάτζιο και Χρύσα Δημητροπούλου. Στο δεύτερο μέρος μας δίνεται η ευκαιρία να παρουσιάσουμε τις επίσημες ιστοσελίδες των σωματείων της περιοχής.
 • 08-02-2012  "ΟΜΑΔΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΟΥ & ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΟΦΘΑ"
  Η ομάδα μπάσκετ του Εθνικού εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο-έφορο του τμήματος Λάζαρο Τσαταλμπασίδη, τον προπονητή Στέλιο Τελούδη και τον παίκτη Αντώνη Πασσιά. Στο δεύτερο μέρος καλεσμένη είναι η ομάδα του ΟΦΘΑ, μιας από τις καλύτερες ομάδες κολύμβησης της Ελλάδος. Συγκεκριμένα ο προπονητής Τάσος Καλλιτσάρης, ο Πρωταθλητής Ελλάδος Αργύρης Τυλιγαδάς και ο πρωταθλητής και κάτοχος Πανελλήνιων ρεκόρ Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης.
 • 01-02-2012  "ΑΛΕΞ ΤΑΞΙΛΔΑΡΗΣ - ΟΜΑΔΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΟΡΦΕΑ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ"
  Η εκπομπή φιλοξενεί τον παραολυμπιονίκη Άλεξ Ταξιλδάρη και την ομάδα του παγκρατίου του Ορφέα Αλεξ/πολης.
 • 25-01-2012  "ΘΥΕΛΛΑ ΦΕΡΩΝ - ΝΗΡΕΑΣ ΕΘΝΙΚΟΥ"
  Στην εκπομπή φιλοξενούμε την ομάδα βόλλεϋ γυναικών της Θύελλας Φερών, που εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο Βασίλη Καπούτση, τον προπονητή Σταύρο Καβαρατζή και τις νεαρές παίκτριες Ελευθερία Πολίτου και Βλασία Κουντουράκη. Στο δεύτερο μέρος καλεσμένη είναι η ομάδα κολύμβησης του Νηρέα-Εθνικού Αλεξ/πολης, με τον πρόεδρο-έφορο Λευτέρη Μανασίδη, τον βοηθό προπονητή Νίκο Μαρινάκη και την κολυμβήτρια Αθανασία Πετρίδου.
 • 20-01-2012  "Γ. ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ - Π. ΚΥΡΙΑΛΑΝΗΣ"
  Φιλοξενούμε τον Γιώργο Πανταζίδη, δημοσιογράφο πολιτικού και αθλητικού ρεπορτάζ της εφημερίδας "ΓΝΩΜΗ", της αθλητικής ιστοσελίδας thrakisport.gr και συνεργάτη της NOVA στους εντός έδρας αγώνες του Εθνικού Βόλλευ, με τον οποίο προσπαθούμε να θυμηθούμε τις καλύτερες αθλητικές στιγμές του 2011 για την περιοχή μας. Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής ο επίκουρος καθηγητής του ΤΕΦΑΑ Πασχάλης Κυριαλάνης μας παρουσιάζει το τμήμα γυμναστικής του σωματείου Δημοκρίτειο της Κομοτηνής. Αναλύει τη φιλοσοφία και δομή του τμήματος , ενώ εξηγεί επιστημονικά τα θετικά οφέλη της άσκησης από μικρή ηλικία.
 • 11-01-2012  "ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΠΟΛ. ΤΕΧΝΕΣ"
  Στο πρώτο μέρος η ομάδα μπάσκετ της ΑΕ Κομοτηνής μας παρουσιάζει τις δραστηριότητες της με καλεσμένους τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο και τους μπασκετμπολίστες Χρήστο Γκαράκη και Στέλιο Γεωργαντά. Στο δεύτερο μέρος φιλοξενείται ο τεχνικός υπεύθυνος του Ελληνικού συνδέσμου Ιαπωνικών πολεμικών τεχνών Κώστας Καρυπίδης, μαζί με τον Αγησίλαο Βεσεξίδη, υπεύθυνο προπονητή της αντίστοιχης σχολής Κομοτηνής και τον Παναγιώτη Μουτσιλάκη, υπεύθυνο προπονητή Παραρτήματος Άνθειας-Αρίστεινου.
 • 14-12-2011  "ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ - ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΑΤΣΙΟΥΔΗΣ"
  Η εκπομπή φιλοξενείται στα ανακαινισμένα γραφεία του Εθνικού όπου ο νέος γενικός γραμματέας Γιώργος Μιχελής συζητά μαζί μας για τον ιστορικότερο σύλλογο της Θράκης. Στο δεύτερο μέρος κοντά μας ο "γίγαντας" του Διδυμοτείχου, Κώστας Γκατσιούδης, ο οποίος παρουσιάζει την προσωπική διαδρομή του από τα παιδικά του χρόνια μέχρι και την κατάκτηση τριών παγκόσμιων μεταλλίων στον ακοντισμό.
 • 04-12-2011  "SPECIAL OLYMPICS - ΤΕΦΑΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 2011"
  Στο πρώτο μέρος της 9ης εκπομπής φιλοξενούνται οι δύο νικητές των SPECIAL OLYMPICS, Βάκης Πεταλούδης και Σταμάτης Παπάζογλου, καθώς και η προπονήτρια τους Δάφνη Δεληγιάννη, ενώ στο β' μέρος παρουσιάζουμε το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής του 2011, με καλεσμένο τον πρόεδρο του τμήματος Νίκο Αγγελούση.
 • 23-11-2011  "ΒΟΛΛΕΪ LEAGUE CUP ΣΤΗΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ - ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ"
  Στην εκπομπή φιλοξενούνται προπονητές και παίκτες του βόλλεϊ που συμμετείχαν στο League Cup που διεξήχθη στην Αλεξ/πολη, καθώς και το τμήμα κολύμβησης του ΓΑΣ Κομοτηνή.
 • 16-11-2011  "ΠΗΓΗ ΔΕΒΕΤΖΗ - ΒΟΛΛΕΪ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ"
  Λάμψη Ολυμπιονίκη στην εκπομπή, μιας και φιλοξενείται η "δική μας" Πηγή Δεβετζή. Η Πηγή θυμάται τα παιδικά αθλητικά της χρόνια στον Εθνικό, μιλά για τους πρώτους ανθρώπους που την βοήθησαν, για την στήριξη των γονέων της και τα πρώτα μετάλλια που τις έδειξαν το δρόμο των επιτυχιών.
 • 09-11-2011  "ΧΑΝΤΜΠΟΛ & ΚΥΚΛΩΠΕΣ - ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ"
  Στο πρώτο μέρος της 6ης εκπομπής παρουσιάζεται το χάντμπολ και η ομάδα των Κυκλώπων Αλεξ/πολης, ενώ στο δεύτερο φιλοξενείται ένα «φρέσκο» άθλημα στην Αλεξ/πολη, το μπάτμιντον, το οποίο καλλιεργεί εδώ και τρία χρόνια ο Εθνικός.
 • 02-11-2011  "ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΝΙΩΤΗΣ - ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΪ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ"
  Στο πρώτο μέρος της εκπομπής ο 25χρονος Μεσογειονίκης Κώστας Μπανιώτης, με 2.32 ρεκόρ στο άλμα σε ύψος, κάνει μια "εκπαιδευτική" συζήτηση με τον Κώστα Πατερόπουλο, ενώ στο δεύτερο μέρος παρουσιάζεται η ομάδα βόλλεϋ της Ορεστιάδος, η οποία εκπροσωπήθηκε από τον γενικό αρχηγό Γιάννη Καρρά, τον βοηθό προπονητή Σιαντίδη Γιώργο και τον βετεράνο αρχηγό της ομάδας Στέλιο Κεμανετζή.
 • 26-10-2011  "ΟΜΑΔΑ ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΒΟΛΛΕΪ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ"
  Η εκπομπή φιλοξενεί στο πρώτο μέρος την ανδρική ομάδα του ΓΑΣ Κομοτηνή και στο δεύτερο τον προπονητή και παίκτες της ομάδας βόλλεϊ του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στην Αλεξανδρούπολη για τον αγώνα με τον Εθνικό.
 • 19-10-2011  "ΟΜΑΔΑ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ - ΒΕΤΕΡΑΝΙΣΜΟΣ"
  Ο πρόεδρος του ΑΟΕΓΑ κάνει αναφορά στην 30χρονη ιστορία του συλλόγου, τους τρόπους που καταφέρνει να επιβιώνει οικονομικά στις δύσκολες εποχές που ζούμε, τα προβλήματα, αλλά και τις χαρές που βιώνουν όλα τα μέλη της ομάδος από τις συνεχόμενες επιτυχίες. Στο δεύτερο μέρος προσκεκλημένος ο γνωστός βετεράνος πια, αθλητής του τριπλούν Θωμάς Θωμά. Σε μια "εκπαιδευτική" συζήτηση μιλά για τον βετερανισμό και τα κίνητρα που έχει ένας πρώην γνωστός ή όχι αθλητής να συνεχίσει και στα "περασμένα" χρόνια να αγωνίζεται.
 • 12-10-2011  "ΟΜΑΔΑ ΣΤΙΒΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΣΚΑΚΙ ΕΘΝΙΚΟΥ"
  Ο κ. Μιχελής κάνει ιστορική διαδρομή της ομάδος στίβου ολυμπιάδος Κομοτηνής, μιλά για τους τρόπους που αντιμετωπίζει τα προβλήματα του σωματείου όλα αυτά τα χρόνια, απαντά στο δίλημμα αθλητισμός ή Πολιτική, ενώ θέτει τους στόχους της Ολυμπιάδος και γενικά του κλασσικού αθλητισμού στην Ελλάδα. Στο 2ο μέρος ο κ. Δόβρης μιλά για την ιστορία του σκακιού στην πόλη, το ότι ο Εθνικός ήταν στις προηγούμενες δεκαετίες ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Ελλάδος, τα βήματα που έγιναν μέσα στα δύο τελευταία χρόνια και το μέλλον της ομάδος στο νέο πρωτάθλημα.
 • 05-10-2011  "ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΪ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ"
  Το γνωστό σύνθημα του ολυμπισμού, γίνεται τίτλος της νέας αθλητικής εκπομπής της ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ που επιμελείται και παρουσιάζει ο Κώστας Πατερόπουλος. Στόχος της η παρουσίαση των πρωταγωνιστών του αθλητισμού, αθλητών, παραγόντων, προπονητών και όλων γενικά που συμμετέχουν στο αθλητικό γίγνεσθαι του περιβάλλοντος του αθλητισμού.

 

 Αρχή