Ζωντανή μετάδοση Αρχείο ροής Διαδικτυακή τηλεόραση


 

 
Όλες οι εκπομπές εδώ
Ευρετήριο Εκπομπών


 

 
  ::Σάββατο, 4 Δεκ. - 12:56


Η IP σας: 54.80.173.217

Συνδεδεμένοι τώρα: 

12

Βλέπουν ζωντανά: 

6

 
  Επιστροφή Πολυμέσα Ζωντανή μετάδοση  Αρχείο ροής| Ειδήσεις Ειδησεογραφία  Αθλητικά| Πρόγραμμα Εβδομαδιαίο πρόγραμμα  Λίστα εκπομπών  Ευρετήριο εκπομπώνΔιαφήμιση Οι σύμβουλοί μας  Παραλαβή τιμοκατάλογου  Επικοινωνία [x]

 ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΑΣ - ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ PROJECT ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ


Το διαφημιστικό τμήμα στην ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ είναι στελεχωμένο από έμπειρους συνεργάτες ικανούς να προσφέρουν στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Με ένα δίκτυο συνεργαζομένων  διαφημιστικών γραφείων και συμβούλων επικοινωνίας σε όλη την Περιφέρεια, είμαστε πάντα δίπλα σας για κάθε συνεργασία σε θέματα επικοινωνίας.

Η δουλειά μας δεν τελειώνει με την υπογραφή της συμφωνίας με τον πελάτη μας. Αντίθετα αρχίζει από εκεί.

Ο προγραμματισμός των μεταδόσεων (media plan)  είναι προϊόν  μελέτης των αναγκών του πελάτη μας, τα ειδικά χαρακτηριστικά, και την σωστή στόχευση προς τους εν δυνάμει πελάτες του (target group). Έτσι επιτυγχάνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα με το χαμηλότερο κόστος.

Η ποιότητα του τηλεοπτικού σποτ είναι ένας από τους σημαντικότερους συντελεστές για την επιτυχία μιας καμπάνιας προβολής. Γι αυτό και στον τομέα αυτό, έχουμε επενδύσει ιδιαίτερα και σε γνώση και σε υλικοτεχνικές υποδομές. Με ελάχιστο κόστος παράγουμε για τους πελάτες μας διαφημιστικά σποτ υψηλής ποιότητας και αξίας.

Η επίγεια μετάδοση, μας επιτρέπει να εκπέμπουμε σε περισσότερους από 600.000 κατοίκους στην Περιφέρειας μας.

Η Δορυφορική μετάδοση μέσω του OTE TV μας επιτρέπει να εκπέμπουμε σε πάνω από 10.000.000 κατοίκους.

Η προγραμματική πληρότητα μας είναι η μεγαλύτερη εγγύηση για την αποτελεσματικότητα της συνεργασίας μας η οποία υποσχόμαστε ότι πάντα θα χαρακτηρίζεται από σοβαρότητα, συνέπεια, σεβασμό και συνεχή υποστήριξη.

Ο εξειδικευμένος ραδιοφωνικός σταθμός του ομίλου ΔΕΛΤΑ FM 102,3 καθώς και η ιστοσελίδα μας www.deltatv.gr αποτελούν για τους πελάτες μας δύο επιπλέον δυνατά διαφημιστικά «εργαλεία».

Βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας για να κρατάμε πανίσχυρη την μεταξύ μας επαγγελματική σχέση προς όφελος αμφοτέρων.

Για κάθε ενημέρωση καλέστε τα 2551 0 88430 & 2551 0 88440 η στείλτε mail στο sales@deltatv.gr

[ Παραλαβή τιμοκαταλόγου ]