Ζωντανή μετάδοση Αρχείο ροής Διαδικτυακή τηλεόραση


 

 
Όλες οι εκπομπές εδώ
Ευρετήριο Εκπομπών


 

 
  ::Κυριακή, 24 Οκτ. - 01:00


Η IP σας: 3.237.16.210

Συνδεδεμένοι τώρα: 

10

Βλέπουν ζωντανά: 

6

 
  Επιστροφή Πολυμέσα Ζωντανή μετάδοση  Αρχείο ροής| Ειδήσεις Ειδησεογραφία  Αθλητικά| Πρόγραμμα Εβδομαδιαίο πρόγραμμα  Λίστα εκπομπών  Ευρετήριο εκπομπώνΔιαφήμιση Οι σύμβουλοί μας  Παραλαβή τιμοκατάλογου  Επικοινωνία [x]

 ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΡΟΗΣ


Η πρωτοποριακή υπηρεσία ψηφιακού αρχείου τηλεοπτικού αέρα της ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, είναι γεγονός. Καθημερινά, ακούραστα και αυτόματα, εξειδικευμένοι και αφιερωμένοι υπολογιστές καταγράφουν το πρόγραμμά μας για τις περισσότερες ώρες τις ημέρας, μετατρέπουν την ογκώδη πληροφορία εικόνας και ήχου σε μορφή προσιτή για τις σημερινές ταχύτητες διαδικτύου στην χώρα μας και κατόπιν το κάνουν διαθέσιμο στην ιστοσελίδα αυτή για όλο το κοινό.

Δεν πρόκειται απλά για ένα εργαλείο του απλού τηλεθεατή και των ευχαριστημένων πελατών του σταθμού μας. Πρόκειται για το ίχνος που θέλουμε να αφήσουμε στην πολιτιστική κληρονομιά αυτού του ιερού τόπου, της Θράκης μας, μια και η χωρητικότητα του συστήματος ξεπερνάει τα 4.5 χρόνια.

Θυμηθείτε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, αν δεν το έχετε ήδη κάνει, το πρόγραμμα Real Player το οποίο διατίθεται δωρεάν στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή (www.real.com).