Ζωντανή μετάδοση Αρχείο ροής Διαδικτυακή τηλεόραση


 

 
Όλες οι εκπομπές εδώ
Ευρετήριο Εκπομπών


 

 
  ::Κυριακή, 24 Οκτ. - 00:03


Η IP σας: 3.237.16.210

Συνδεδεμένοι τώρα: 

12

Βλέπουν ζωντανά: 

6

 
  Επιστροφή Πολυμέσα Ζωντανή μετάδοση  Αρχείο ροής| Ειδήσεις Ειδησεογραφία  Αθλητικά| Πρόγραμμα Εβδομαδιαίο πρόγραμμα  Λίστα εκπομπών  Ευρετήριο εκπομπώνΔιαφήμιση Οι σύμβουλοί μας  Παραλαβή τιμοκατάλογου  Επικοινωνία [x]

 ΕΙΣΑΓΩΓΗ - Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Γνωρίστε μας για να έρθουμε πιο κοντά

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 1991.

Στην εθνικά ευαίσθητη περιοχή της Θράκης όπου εκπέμπουν πολλά τουρκικά και βουλγαρικά κανάλια, ακόμη και τουρκόφωνοι ραδιοφωνικοί σταθμοί με έδρα μέσα στην ίδια τη Θράκη, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ συμβάλλει ουσιαστικά στη διατήρηση της εθνικής ταυτότητας της ακριτικής αυτής περιοχής, καθώς και στην οικονομική, πολιτιστική, κοινωνική και αθλητική ανάπτυξή της. Όσον αφορά την εμβέλεια σήματος, καλύπτει τους νομούς Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας, ενώ εκπέμπει βαθιά στη Βουλγαρία όπου έχει ήδη αναπτυχθεί σημαντική Ελληνική εμπορική δραστηριότητα, καθώς και στην Τουρκία.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών. Το πρόγραμμα της είναι αποτέλεσμα συνεχούς μελέτης των προτιμήσεων του κοινού της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και γίνεται έγκαιρα γνωστό στους τηλεθεατές της περιοχής με δυναμική διαφήμιση. Σύμφωνα με τις κατά καιρούς επίσημες μετρήσεις, έχει πολλαπλάσια μεγαλύτερη θεαματικότητα από κάθε άλλο τοπικό κανάλι της Βόρειο-Ανατολικής Ελλάδας.

Πιστεύω ότι έχουμε πετύχει έναν από τους πιο υψηλούς στόχους που είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου τηλεοπτικού σταθμού ευρωπαϊκών προδιαγραφών με προηγμένη ψηφιακή τεχνολογία και εγκαταστάσεις, που να μπορούν να στεγάσουν τα σχέδια των στελεχών μας με βάση τα σημερινά πλάνα ανάπτυξης, αλλά και το ελπιδοφόρο μέλλον.

Κολοκοτρώνης Μαυρουδής
Πρόεδρος Δ.Σ. - ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.